Gradsko prvenstvo u džudou za Osnovne i Srednje škole – Sremska Mitrovica, 08. Februar 2016.

U saradnji sa Gradskom upravom za sport, Sportskim savezom grada i Savezom za Školski sport , u Hali TŠC održano je gradsko prvenstvo u džudou za Osnovne i Srednje Škole. Pored gradskih Džudo klubova Sirmiuma, Tehnologa , Sremca iz Jarka i LSK-a iz Laćarka u organizaciji su učestvovali i Profesori fizičkog obrazovanja iz Osnovnih i Srednjih škola. Takmičenje je održano na dva borilišta u veoma koreknom suđenju Regionalnih sudija Nikole Zeljkovića iz Sremske Mitrovice i Ivce Kozenka iz Jarka.

Učešće na ovom takmičenju uzele su sve osnovne i Srednje škole sa područja grada Sremske Mitrovice, sa ukupno 98 takmičara. Za najuspešnije podeljene su diplome. A predstojeća takmičenja u okviru školskog sporta će im koristi da se još bolje pripreme za nastupe na Školskoj olimpijadi u Vranju. Osvojeno je ukupno 32 medalje od toga zlatnih-14, srebrnih-8 i bronzanih-10

Učešće na ovom prvenstvu uzelo je 30 takmičara našeg kluba , a ukupno je nastupilo 105 takmičara iz Osnovnih i Srednjih škola Grada Sr.Mitrovica.

1