Najbolji takmičar u Super judo ligi Srbije: VUKOLIĆ NENAD (8 mečeva i 8 pobeda)


U subotu, 29.12.2012. godine, od 18-21 h, u judo sali SPC Beočin, održana je klupska  svečanost na kojoj su proglašeni najbolji takmičari u 2012. godini, a u nastavku programa, najmlađim članovima kluba, uručeni su novogodišnji paketići, kojima se oni uvek veoma obraduju.
Našem najstarijem takmičaru, ali i najboljem senioru, Mitru Milinkoviću, je bio i 41. rođendan, pa je on, pored plakete za najboljeg seniora, na poklon dobio i posebno sašivenu (extra large) trenerku sa klupskim obeležjima. Na samom početku ove svečanosti prikazan je klupski promo film, u režiji našeg gen. sekretara, Janković Miroslava.
Najbolja poletarka: SVIRČEVIĆ NATAŠA (prvak Vojvodine)
Najbolji poletarac: KAJIĆ ALEN (prvak Vojvodine)
Najbolja ml. pionirka: MARINKOVIĆ MILICA (vicešampionka Srbije)
Najbolji ml. pionir: KALABIĆ DUŠAN (vicešampion Srbije)
Najbolja st. pionirka: IVKOVIĆ MARIJA (Prvakinja Balkana)
Najbolji st. pionir: KOSTIĆ VLADIMIR (prvak Srbije i treći na Balkanu)
Najbolji kadet:  DILJAJ ELJEZ (vicešampion Srbije)
Najbolja juniorka: BISKUPOVIĆ DRAGANA (prvakinja Srbije)
Najbolji junior: KAJIĆ JASMIN (treći u Srbiji)
Najbolji ml. senior: PRGONJIĆ GORAN (vicešampion Srbije)
Najbolji senior: MILINKOVIĆ MITAR (prvak Srbije)
Najbolji takmičar u Super judo ligi Srbije: VUKOLIĆ NENAD (8 mečeva i 8 pobeda)
Najbolji trener: MORINA ŠEFKI
Specijalna priznanja za učešće u reprezentaciji Srbije na Balkanskom šampionatu u Bugarskoj, dobili su stariji pioniri, BLAGOJEVIĆ JELENA, koja je na ovom šampionatu osvojila bronzanu medalju, i SAPUNDŽIĆ VLADIMIR, koji je nastup na Balkanskom izborio kao prvak Srbije. Specijalno priznanje je dobio i kadet, ADŽIĆ BORISLAV, za nastupe na Evropskim KUP-ovima,
Ispred velikog banera „RESPECT“, napravljena je zajednička fotografija svih laureata, kojima su plakete sa grbom kluba, uručili prisutni članovi UO kluba i drugi VIP gosti.
Posle dodele plaketa najboljima, u salu je ušao DEDA MRAZ, koji je doneo  93 novogodišnja paketića najmlađim članovim kluba, a oni su mu zauzvrat pevali novogodišnje pesmice. Mame su se potrudile da naprave razne slatkiše, pa je sve „zaslađeno“ degustacijom kolača, a potom i „žurkom“ uz dobru muziku.
Beočin, 29.12.2012. godine
Pripremio: Andrija Mumović