Završno druženje

U petak će  u prostorijama Džudo kluba  biti organizovano završno druženje pred odlazak na raspust. Svi članovi kluba moći će da dovedu i svoje drugove i drugarice braću ili sestre da zajedno sa džudistima učestvuju u , razmeni igračaka, nauče ponešto novo i vide gde im drugovi ili drugarice treniraju. Vidimo se u petak   u 18,30 h.

Dopuna:

Lokalni web portal SirmiumInfo objavio je prigodan članak povodom naše svečanosti:

Najuspešniji takmičari 2014
Izvor: SirmiumInfo | 27.12.2014 20:26h | Foto: Nikola Grujičić | Komentara: 0
Sremska Mitrovica. U petak se u prostorijama Džudo kluba Sirmium, održala prigodna svečanost u okviru obeležavanja godišnjice kluba, (46 godina postojanja i rada džudo kluba) i proglašeni su najuspešniji takmičari za 2014.godinu.219113

U okviru programa Stoja Gavranović ( origami majstor) upoznala je takmičare džudo i aikido kluba sa origami veštinom ( tehnika savijanja papira, pravljenjem raznih figura)

Za nešto mlađe tamičare treneri kluba : Nenad Vukolić, Nikola Zeljković i Borislav Matić , pokazali su način pakovanja kimona i načine vezivanja pojasa.

Svi učesnici dobili su prigodne nagrade u vidu majica sa grbom kluba, i time obeležili uspešno završenu 2014 godinu, sa porukom da predstojeća bude još uspešnija.

NAJUSPEŠNIJI TAKMIČARI PO UZRASNIM KATEGORIJAMA:
1. Mlađi poletarci: Luka Novaković,
2. Poletarac: Ognjen Trogrlić
3. Poletarka: Jelena Janković
4. Mlađi pioniri: Miloš Radović
5. Stariji pioniri: Mihajlo Tupec
6. Kadet: Bojan Milašević
7. Kadetkinja: Nevena Todić
8. Junior: Miloš Jovanov
9. Juniorka: Jovana Todić
10. Mlađi senior: Radovan Živanović
11. Senior: Nenad Vukolić