Školsko prvenstvo grada u džudo-u, Sremska Mitrovica, 15. Mart 2015.

U organizaciji  četiri Džudo kluba sa teritorije grada Srem.Mitrovica: Dž.k.Sirmium, Dž.k. Tehnolog, Dž.k. Sremac (Jarak) i Dž.k. L.S.K(Laćarak) dana 15.03.2015.godine u Hali TŠC održano je školsko prvenstvo grada za osnovne i srednje škole. Učešće je uzelo oko 90 kamičara  iz svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada. Borbe su se odvijale na dva borilišta, a sudile su republičke sudije Nikola Zeljković iz Srem.Mitrovice i Ivica Kozenko iz Jarka. Opštinsko prvenstvo je bila odlična uvertira i dobra priprema za predstojeće pokrajinsko prvenstvo . Najuspešniji sa ovog takmičenja nastupiće 1.aprila u Kikindi, na Školskom prvenstvu Vojvodine.

Najuspešniji:

 Prva grupa  od I do IV razreda:

Kod devojčica : Ivana Atarac(T.V.Lebarnik, Anastasija Jakovljević (J.Popović), Jelena Janković ( S.B.Paja)

Kod dečaka : Nenad Gajić ( J.J.Zmaj-Jarak), Duško Prvulj ( J.Popović), Zoran Debeljak (B.P.Pinki), Ognjen Krčić ( J.J.Zmaj-Jarak),  Milan Đurić ( T.V.Lebarnik), Ognjen Trogrlić (J.Popović)

Druga grupa: od V do VIII razreda:

Kod devojčica : Cvija Đurić ( T.V.Lebarnik) , Mirjana Panić ( T.V.Lebarnik),   Anastasija Alimpić ( J.J.Zmaj-Jarak)

Kod dečaka: Miloš Đurić ( T.V.Lebarnik), Miloš Radović (B.P.Pinki), Filip Ilić(J.J.Zmaj), Željko Panić (T.V.Lebarnik), Miroslav Atarac ( T.V.Lebarnik), Jovan Burmudžija ( J.Popović), Nikola Petronić ( B.P.Pinki)

Treća grupa: od I do IV srednje škole:

Kod devojčica: Nevena Todić ( Medicinska Škola), Jovana Todić ( Medicinska škola) , Zorana Gajić ( Ekonomska škola)

Kod dečaka: Pavle Jusić ( 9 Maj), Miloš Jovanov ( Prehrambeno šumarska i hemijska škola),

Džudo je olimpijski sport i nalazi se u programu Školske olimpijade Srbije.Svim našim takmičarima želimo puno uspeha na predstojećem školskom prvenstu Vojvodine, i da u najboljem svetlu predstavljaju svoje škole i svoj grad.

7