XXI Međunarodni turnir i X Memorijalni turnir “Željko Nikolić” – Bečej, 06.10.2018.

Na turniru koji je organizovao Džudo klub Mladost iz Bečeja, učešće su uzeli i takmičari Dž.K.Sirmium.

Ovog puta poverenje su dobili pored poletaraca i Stariji pioniri koji su nastupili u uzrastu kadeta. Stručni štab se opredelio za ovaj potez obzirom da su stariji pioniri u izlaznoj godini, i da će već za tri meseca preći u uzrast kadeta.

Vatreno krštenje imali su , Katarina Trećaković, Darko Matajić i Ognjen Trogrlić. Prvo takmičenje u konkurenciji dečaka i devojčica koji su i po tri godine stariji.

Pored te činjenice naši takmičari su se odlično borili , i svi došli do borbi za medalju. Najviše je pokazala Katarina Trećaković koja je osvojila prvo mesto i zlatnu medalju, dok je Ognjen Trogrlić u svojoj novoj kategoriji do 73 kg osvojio bronzanu medalju.

Nadomak medalji su bili Darko Matajić i Mihajlo Tupec koji su se morali zadovoljiti petim mestom. Stariji poletarci Teodora Baćić i Luka Novaković izborili su finala.

Teodora je uspela da osvoji prvo mesto i zlatnu medalju , dok se Luka morao zadovoljiti drugim mestom i srebrnom medaljom.

Inače na današnji dan 6 oktobra 1966 godine džudo se počeo vežbati u našem gradu u TŠC školi kao školska sekcija pod nazivom Tehnolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.