Međunarodni džudo turnir ”Trofej Grada Pančeva”

Mladi džudisti mitrovačkog Sirmiuma ovog vikenda nastupili su na prestižnom turniru  ,, Trofej Grada Pančeva ,, u Pančevu i zabeležili fantastičan uspeh.

Bilo je 6 država a konkurencija  547 takmičara iz 44 kluba . Zlatni stariji poletarci Katarina Tomić i Luka Novaković ovog puta morali su dobro da se potrude da bi osvojili zlatne medalje.

Imali su po četiri borbe koje su rešili u svoju korist i to iponima na veoma ubediljov način, i osvojili prva mesta i zlatne medalje. Ništa manje vredan rezultat ostvario je i Nikola Šajin koji je osvojio bronzanu medalju.

Kod starijih pionira istakao se Darko Matajić koji je osvojio bronzanu medalju, ali kako je radio govori činjenica da mu je u polufinalnoj borbi tek u produžetku izmaklo finale.

I on je naređao četiri pobede i jedan poraz, ali je to bilo dovoljno za bronzanu medalju. Jedna od prijatnih momenata a koji svakako imponuju stručnom timu Džudo klubu Sirmium je interesovanje i pohvala trenera juniorske reprezentacije Srbije.

A odnosi se na rad i način vođenja borbe Luke Novakovića, zanimalo ga je iz kojeg kluba dolazi jer je bio oduševljen načinom rada jednog mladog  dečaka.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published.